Nachtlampen

Nachtlampen kopen?

Bestel uw nachtlampen online bij dekbeddengoed.nl!

Zoek niet verder voor uw nachtlampjes want bij dekbeddengoed.nl vind u de leukste  en stoerste nachtlampjes. Bestel uw nachtlampjes eenvoudig en snel. Bij dekbbedengoed.nl kunt u terecht voor ruim 20 nachtlampjes die allemaal kindvriendelijk zijn, op batterijen werken  en LED ...

Nachtlampen kopen?

Bestel uw nachtlampen online bij dekbeddengoed.nl!

Zoek niet verder voor uw nachtlampjes want bij dekbeddengoed.nl vind u de leukste  en stoerste nachtlampjes. Bestel uw nachtlampjes eenvoudig en snel. Bij dekbbedengoed.nl kunt u terecht voor ruim 20 nachtlampjes die allemaal kindvriendelijk zijn, op batterijen werken  en LED verlicht.

Meer

Nachtlampen 

er zijn 41 producten
Per Pagina
0 Review(s)

Ben je een Tennis fan en op zoek naar unieke verlichting? Dan zijn dit de ultieme lampen! De 3D Tennisballen verlichten je kamer met LED verlichting, uiterst veilig voor kinderen omdat deze lampen niet warm worden en zeer weinig stroom verbruiken. Door de crack sticker achter de Tennisballen te plakken, lijkt het alsof je favoriete Tennis speler de ballen...

€ 29,95
0 Review(s)

3DlightFX 3D gele auto Deze 3D lamp is de droom van elke autoliefhebber. Het lijkt alsof de 3D Stoere Auto net in je kamer is gecrasht door de crack sticker. Met de alfabet stickers geef je een persoonlijke tint aan de Stoere Auto door je naam op de voorkant van de auto te plakken. De verlichting maakt gebruik van LED verlichting in de koplampen, dus is...

€ 39,95
0 Review(s)

3DlightFX 3D Dora lamp Wie kent hem niet? Samen met Dora beleeft dit beroemde kleine aapje avonturen in de jungle van Zuid-Amerika. Een nieuwsgierig stel dat alles wil weten over de planten, bloemen en dieren die daar leven, zijn nu toe aan een nieuw avontuur!

€ 39,95
0 Review(s)

Philips 3D LED Lamp - Frozen Olaf De Philips 3D LED Lamp Frozen - Olaf is geweldige verlichting voor de kinderkamer. Door de bijzondere meegeleverde sticker (crack sticker) lijkt het alsof het schattige hoofd van Olaf door de muur heen steekt.

€ 39,95
0 Review(s)

3dlightFX 2d boots lamp Dora - Afmetingen: H 20 x B 17 x D 9 cm- De 3D lamp is draadloos en eenvoudig op te hangen- De lamp maakt gebruik van LED licht, waardoor de lamp nooit warm wordt en dus uiterst veilig voor kinderen!- Zeer lange levensduur (LED lampen voor ultra-laag stroom verbruik)- Werkt op 3 x AA batterijen (niet inbegrepen)- Inclusief crack...

€ 39,95
0 Review(s)

Philips 3d led wandlamp disney cars Product informatie- Product: Philips 3D LED Wandlamp Disney - Cars- Materiaal: kunststof- Afmetingen: H 17,1 x L 30 x B 5,6 cm- Kleur: rood- Verpakking: Cadeau verpakking- Afmetingen verpakking: H 22 x L 32 x B 7 cm- Gewicht verpakking: 505 gram- Merk: Philips

€ 34,95
0 Review(s)

LED Lamp met muursticker beren balon Ben je een Basketbal fan en op zoek naar unieke verlichting? Dan is dit de ultieme lamp! De 3D Basketbal verlicht je kamer met LED verlichting, uiterst veilig voor kinderen. Door de crack sticker achter de Basketbal te plakken, lijkt het alsof je favoriete Basketbal speler de bal net tegen je muur heeft gegooid! 

€ 29,95
0 Review(s)

LED Lamp met muursticker zon Maak van je huis een thuis met een LED Lamp met Muur Sticker. Deze LED Lampen zijn ontworpen om als een centraal punt te functioneren in de inrichting. Met vier verschillende motieven om uit te kiezen, vindt je de perfecte match voor de slaapkamer van je kind

€ 29,95
0 Review(s)

Philips 3D LEDLamp - SpiderMan Mask Spider-Man is een superheld uit de gelijknamige comicserie van Marvel Comics. En niet alleen als superheld van het stripalbum, in een computerspel of in de bioscoop, maar ook verkrijgbaar als 3D LED lamp. Aan of uit, een pronkstuk aan de wand.

€ 39,95
0 Review(s)

LED Lamp met muursticker home Maak van je huis een thuis met een LED Lamp met Muur Sticker. Deze LED Lampen zijn ontworpen om als een centraal punt te functioneren in de inrichting. Met vier verschillende motieven om uit te kiezen, 

€ 29,95
0 Review(s)

LED Lampmet muursticker vliegend kind met ballonnen  Maak van je huis een thuis met een LED Lamp met Muur Sticker. Deze LED Lampen zijn ontworpen om als een centraal punt te functioneren in de inrichting. Met vier verschillende motieven om uit te kiezen, vindt je de perfecte match voor de slaapkamer van je kind. Zoals het ontwerp van de schattige dieren...

€ 29,95
0 Review(s)

Carnival LED lamp love wit Breng de gezellige sfeer van de kermis over naar je huis met deze prachtige Carnival LED Lamp! Decoreer een donkere hoek in je woonkamer met een unieke vintage stijl LED Lamp. De Carnival LED Lamp LOVE is eye catching en uiterst goed te combineren in elk interieur en creëert een welkom gevoel met een unieke twist. 

€ 89,95
0 Review(s)

Carnival LEDlamp hart rood Breng de gezellige sfeer van de kermis over naar je huis met deze prachtige Carnival LED Lamp! Decoreer een donkere hoek in je woonkamer met een unieke vintage stijl LED Lamp. De Carnival LED Lamp Hart is eye catching en uiterst goed te combineren in elk interieur en creëert een welkom gevoel met een unieke twist. 

€ 39,95
0 Review(s)

Carnival LED lamp HOME wit Breng de gezellige sfeer van de kermis over naar je huis met deze prachtige Carnival LED Lamp! Decoreer een donkere hoek in je woonkamer met een unieke vintage stijl LED Lamp. De Carnival LED Lamp LOVE is eye catching en uiterst goed te combineren in elk interieur en creëert een welkom gevoel met een unieke twist. 

€ 84,95
0 Review(s)

Carnival LED lamp love rood Breng de gezellige sfeer van de kermis over naar je huis met deze prachtige Carnival LED Lamp! Decoreer een donkere hoek in je woonkamer met een unieke vintage stijl LED Lamp. De Carnival LED Lamp LOVE is eye catching en uiterst goed te combineren in elk interieur en creëert een welkom gevoel met een unieke twist. 

€ 84,95
0 Review(s)

Philips 3D LED Lamp - Star Wars Stormtrooper De Philips 3D LED Lamp Stormtrooper is geweldige verlichting voor de kinderkamer of voor iedereen die van Star Wars houdt. De verlichting is eenvoudig op te hangen met de meegeleverde schroeven en pluggen en werkt op 2 x 1.5V AAA batterijen (meegeleverd).

€ 42,95
0 Review(s)

Philips 3D LED Lamp - Star Wars Darth Vader Darth Vader is in Star Wars een dienaar van een kwaadaardige keizer (Darth Sidious) en een wreed persoon. Hij is te herkennen aan zijn donkere kostuum, zijn zware stem en zijn enorme omvang. Hij wordt gevreesd door de Rebellen, maar ook door zijn eigen troepen.

€ 39,95
0 Review(s)

Philips 3D LED Lamp - Marvel Iron Man Iron Man is het alter ego van Anthony Edward ``Tony`` Stark en een fictieve superheld uit de comics van Marvel Comics. Hij verscheen voor het eerst in Tales of Suspense #39 in maart 1963.

€ 35,95
0 Review(s)

Fizz Creations Darth Vader Lava Lamp - rood De Star Wars Darth Vader Lava Lamp is een klassieke Lava Lamp die lijkt op een Licht Zwaard. Zodra de rode wax is opgewarmd (na ± 1 uur), zullen grote rode bobbels door de glazen buis zweven, een fascinerend schouwspel om eindeloos naar te kijken en zeer rustgevend.

€ 49,95
0 Review(s)

Fizz Creations Chewbacca Lava Lamp - Geel De Star Wars Chewbacca Lava Lamp is een klassieke Lava Lamp die lijkt op een Licht Zwaard. Zodra de rode wax is opgewarmd (na ± 1 uur), zullen grote rode bobbels door de glazen buis zweven, een fascinerend schouwspel om eindeloos naar te kijken en zeer rustgevend.

€ 49,95
U ziet 1 - 20 of 41 producten

Scroll To Top