Gebreide kussens

Gebreide kussens 

er zijn 8 producten
0 Review(s)

Gebreid Kussen Kabel Beige Dit trendy gebreide kussen is handgebreid en heeft een kabelmotief. Het is gemaakt van grof breisel met daarin een stevige vulling. Er is gebruik gemaakt van katoen, in plaats van wol. Dit zorgt ervoor dat het kussen minder pluist. Deze kussen is leverbaar in de kleuren: beige, naturel, donkergrijs, lichtgrijs en wit.

€ 18,95
Voorraddig
0 Review(s)

Gebreid Kussen Kabel Donkergrijs Dit trendy gebreide kussen is handgebreid en heeft een kabelmotief. Het is gemaakt van grof breisel met daarin een stevige vulling. Er is gebruik gemaakt van katoen, in plaats van wol. Dit zorgt ervoor dat het kussen minder pluist. Deze kussen is leverbaar in de kleuren: donkergrijs, beige, naturel, lichtgrijs en wit.

€ 18,95
Voorraddig
0 Review(s)

Gebreid Kussen Kabel Lichtgrijs Dit trendy gebreide kussen is handgebreid en heeft een kabelmotief. Het is gemaakt van grof breisel met daarin een stevige vulling. Er is gebruik gemaakt van katoen, in plaats van wol. Dit zorgt ervoor dat het kussen minder pluist. Deze kussen is leverbaar in de kleuren: lichtgrijs, naturel, donkergrijs, beige en wit.

€ 18,95
Voorraddig
0 Review(s)

Gebreid Kussen Kabel Naturel Dit trendy gebreide kussen is handgebreid en heeft een kabelmotief. Het is gemaakt van grof breisel met daarin een stevige vulling. Er is gebruik gemaakt van katoen, in plaats van wol. Dit zorgt ervoor dat het kussen minder pluist. Deze kussen is leverbaar in de kleuren: naturel, donkergrijs, beige, lichtgrijs en wit.

€ 18,95
Voorraddig
0 Review(s)

Gebreid Kussen Kabel Wit Dit trendy gebreide kussen is handgebreid en heeft een kabelmotief. Het is gemaakt van grof breisel met daarin een stevige vulling. Er is gebruik gemaakt van katoen, in plaats van wol. Dit zorgt ervoor dat het kussen minder pluist. Deze kussen is leverbaar in de kleuren: wit, naturel, donkergrijs, beige en lichtgrijs

€ 18,95
Voorraddig
0 Review(s)

Label51 Gebreid Kussen Beige Deze trendy gebreide kussen is leverbaar in de kleuren lichtgrijs, naturel, beige en donkergrijs. Het kussen is gemaakt van grof breisel met daarin een stevige vulling. Er is gebruik gemaakt van katoen, in plaats van wol. Dit zorgt ervoor dat het kussen minder pluist.

€ 18,95
Voorraddig
0 Review(s)

Label51 Gebreid Kussen Donkergrijs Deze trendy gebreide kussen is leverbaar in de kleuren lichtgrijs, naturel, beige en donkergrijs. Het kussen is gemaakt van grof breisel met daarin een stevige vulling. Er is gebruik gemaakt van katoen, in plaats van wol. Dit zorgt ervoor dat het kussen minder pluist.

€ 18,95
Voorraddig
0 Review(s)

Label51 Gebreide Sierkussen lichtgrijs Deze trendy gebreide kussen is leverbaar in de kleuren lichtgrijs, naturel, beige en donkergrijs. Het kussen is gemaakt van grof breisel met daarin een stevige vulling. Er is gebruik gemaakt van katoen, in plaats van wol. Dit zorgt ervoor dat het kussen minder pluist.

€ 18,95
Voorraddig
U ziet 1 - 8 of 8 producten

Scroll To Top