Melli Mello badjassen

Melli Mello badjassen 

De Melli Mellobadjassen hebben een moderne en fleurig look. De verschillende patronen in combinatie met de mooie kleuren geven de badjassen een luxe uitstraling. De Melli Mello badjassen zijn zeer fijn om te dragen na het douchen of baden, maar ook tijdens een bezoekje aan de sauna. Je kunt er uiteraard ook heerlijk in rel...

Melli Mello badjassen 

De Melli Mellobadjassen hebben een moderne en fleurig look. De verschillende patronen in combinatie met de mooie kleuren geven de badjassen een luxe uitstraling. De Melli Mello badjassen zijn zeer fijn om te dragen na het douchen of baden, maar ook tijdens een bezoekje aan de sauna. Je kunt er uiteraard ook heerlijk in relaxen.

Deze fleurige Melli Mello badjassen zijn gemaakt van katoen. Hierdoor neemt hij snel en makkelijk vocht op en ventileert hij zeer goed. De badjassen hebben een steekzak en een handige bindceintuur en heeft een goede pasvorm.

Op zoek naar een zachte en modebewuste badjas? Zoek dan niet verder, want dekbeddengoed.nl is hét adres voor het online bestellen van uw badjas. Met een assortiment van ruim 50 kinderbadjassen en poncho’s en 20 badjassen voor volwassenen, is de kans dat u uw gewenste badjas vindt zeer groot!

Meer

Melli Mello badjassen  

Geen producten in deze categorie

Scroll To Top