Brandvertragende matrassen

Een Brandvertragend matras kopen?

brandvertragende matrassen bestellen doet u online bij dekbeddengoed.nl

Naast het schuim is ook de matrashoes (damast) brandvertragend uitgevoerd. Het is een Trevira SC doek/stof. Dit matras is dan ook meteen gecertificeerd met Grib 5. wij hebben matrassen die geschikt zijn voor alle ventilerende vaste en verste...

Een Brandvertragend matras kopen?

brandvertragende matrassen bestellen doet u online bij dekbeddengoed.nl

Naast het schuim is ook de matrashoes (damast) brandvertragend uitgevoerd. Het is een Trevira SC doek/stof. Dit matras is dan ook meteen gecertificeerd met Grib 5. wij hebben matrassen die geschikt zijn voor alle ventilerende vaste en verstelbare bedbodems.

Meer

Brandvertragende matrassen 

er zijn 8 producten
0 Review(s)

Matras Samantha SG 25Tweezijdig doorgestikt. Geschikt voor alle ventilerende vaste matrasdragers.Gewichtsklasse: tot 50 kg. Populaire matras met vaste damast. Let op: bij al onze matrassen zit een minimale levertijd op van 5 werkdagen. Na gebruik kunt u uw matras niet retouren!

€ 99,95
Voorraddig
0 Review(s)

Matras met incontinentiehoes 16cmEen SG 40 soft matras met een incontinentie- / plastodor hoes. Geschikt voor verstelbare matrasdragers.

€ 319,95
Voorraddig
0 Review(s)

Brandvertragende matras met een incontinentiehoes 16cmGeschikt voor alle ventilerende vaste en verstelbare bedbodems.Let op: bij al onze matrassen zit een minimale levertijd op van 5 werkdagen. Na gebruik kunt u uw matras niet retouren!

€ 399,95
Voorraddig
0 Review(s)

Brandvertragend matras 16cmGeschikt voor alle ventilerende vaste en verstelbare bedbodems.Let op: bij al onze matrassen zit een minimale levertijd op van 5 werkdagen. Na gebruik kunt u uw matras niet retouren!

€ 369,95
Voorraddig
0 Review(s)

Brandvertragende matras met een incontinentiehoesDeze brandvertragende matrassen zijn vervaardigd van speciaal geschuimd polyether. Het polyether waar we over praten heet CME-HR 40. Het CME-HR 40 schuim benadert het ligcomfort van een SG 40 stevig. Deze brandvertragende matras is voorzien van een plastodor hoes. Geschikt voor alle ventilerende vaste en...

€ 379,95
Voorraddig
0 Review(s)

Brandvertragend matrasGeschikt voor alle ventilerende vaste en verstelbare bedbodems.Let op: bij al onze matrassen zit een minimale levertijd op van 5 werkdagen. Na gebruik kunt u uw matras niet retouren!

€ 339,95
Voorraddig
0 Review(s)

Brandvertragende bonnell matras CruiseEen dubbel geharde 5 slags bonnell matras (150 veren) met een 3-zone interieur. De matras is aan beide zijden afgedekt met een brandvertragend CME HR 42 schuim. Deze matras is uitgevoerd in een brandvertragende damast (trevira cs) met handgrepen

€ 249,95
Voorraddig
0 Review(s)

Brandvertragend pocketveer matrasBrandvertragende pocketveer matras Rembrandt Damast. Een 5 slags pocket (300 veren m2), met een 5 zone interieur. Afgedekt aan beide zijden met 3 cm SG 30 polyether.

€ 279,95
Voorraddig
U ziet 1 - 8 of 8 producten

Scroll To Top