Silver-line pocketveermatras Corsica + gratis dekbed 140x200cm

279,95479,95 Inclusief b.t.w

Silver-line pocketveermatras Corsica
Profiteer van deze te gekke actie bestel dit Pocketveermatras in één van de aangegeven maten en ontvang een gratis dekbed t.w.v €99,95!
Dit matras geeft het lichaam optimale ondersteuning doordat de veren in staat zijn afzonderlijk op het lichaamsgewicht te reageren. Dit matras heeft een goede ventilatie en vochtregulatie. 
Dit matras + dekbed heeft een levertijd van gemiddeld 7 werkdagen!

Wissen

Beschrijving

Silver-line pocketveermatras Corsica
Profiteer van deze te gekke actie bestel dit Pocketveermatras in één van de aangegeven maten en ontvang een gratis dekbed t.w.v €99,95!
Dit matras geeft het lichaam optimale ondersteuning doordat de veren in staat zijn afzonderlijk op het lichaamsgewicht te reageren. Dit matras heeft een goede ventilatie en vochtregulatie. Daarom is deze matras ook geschikt voor project/hotel gebruik. De Corsica matras is verkrijgbaar in de comfortklasse soepel of stevig. Soepel is geschikt tot 80 kg en stevig tot 120 kg. Matrassen breder dan 1 meter hebben géén handvatten.
De Corsica matras is verkrijgbaar in de gewichtsklasse soepel of stevig. Soepel is geschikt tot ca. 80 kg en stevig tot ca. 120 kg.
Pocketveer: Een pocketveer matras bestaat uit losse op zichzelf staande tonvormige veren, die in afzonderlijke zakjes verpakt zijn. Dit matras geeft het lichaam optimale ondersteuning doordat de veren in staat zijn afzonderlijk op het lichaamsgewicht te reageren. Dit matras heeft een goede ventilatie en vochtregulatie. Daarom is deze matras ook geschikt voor project/hotel gebruik. De matras is geschikt voor alle ventilerende vaste en verstelbare matrasdragers.
Polyetherschuim: Polyetherschuim is een flexibel en veerkrachtig materiaal dat opgebouwd is uit vele kleine cellen omdat het polyether verschuimd is. Na indrukken veert het materiaal terug naar zijn oorspronkelijke vorm.
Al het schuim in onze matrassen is getest en de matrassen zijn volledig gecontroleerd op schadelijke stoffen.
Deze matras is voorzien van het LGA certificaat.
Het LGA certificaat wordt uitgereikt aan matrassen die getest zijn op schadelijke stoffen. Het LGA Quality Certificate verklaart onder andere dat een schuimproduct een uitstekende kwaliteit heeft. Met dit certificaat ben je zeker van een veilig product.

De LGA certificering kan gelden voor zowel de matraskernen, tijken en lattenbodems.
De producteigenschappen worden getest op lange-termijn gebruik, duurzaamheid, veiligheids- en milieuprestatie. Verder wordt getest op verdamping, om te zien of het product geschikt is voor een slaapomgeving.

Een matras zonder chemicaliën

ruikt c.q. stinkt niet.
Je ademt geen chemicaliën in dus beter voor de gezondheid.

Extra informatie

Matras maat

, , ,

Hardheden

,

279,95479,95 Inclusief b.t.wOpties selecteren