Bonell-binnenvering matras Parador

Vanaf 169,00

De Parador matras heeft een lichtgewicht dubbel geharde 5-slags bonnell systeem met een draaddikte van 2.2 mm. Dit matras heeft ca. 140 dubbel geharde veren per m2 en is ca. 20 cm dik. De bonell veren kern is afgedekt met 3 cm comfortschuim. Deze matras is geheel doorgestikt met aan twee zijden dioleen. Het binnenwerk bestaat uit een groot aantal stalen veren die allemaal met elkaar in verbinding staan.

Wissen
EAN: Artikelnummer: 33141 Categorieën: , , , , , ,

Beschrijving

Bonell-binnenvering matras Parador

De Parador matras heeft een lichtgewicht dubbel geharde 5-slags bonell systeem met een draaddikte van 2.2 mm. Dit matras heeft ca. 140 dubbel geharde veren per m2 en is ca. 20 cm dik. De bonell veren kern is afgedekt met 3 cm comfortschuim. Deze matras is geheel doorgestikt met aan twee zijden dioleen. Het binnenwerk bestaat uit een groot aantal stalen veren die allemaal met elkaar in verbinding staan. Het matras geeft meer weerstand op het moment dat de veren in het matras belast worden. Bonell matrassen hebben een goede vocht regulatie en ventileren goed. Dit matras is dan ook uitermate geschikt voor mensen die veel transpireren. De Parador  is dan ook heel hygiënisch en uitstekend te gebruiken voor projecten en hotels. Deze matras is carré gestept met handgrepen. De Parador is geschikt voor een gewichtsklasse tot 80 kg.

Informatie bonell-binnenvering matrassen

Een groot aantal stalen veren die met elkaar verbonden zijn vormt het binnenwerk van deze matras. De hoeveelheid veren per vierkante meter, het aantal slagen en de vorm van de veer, de dikte van het soepele en veerkrachtige staaldraad zijn bepalend voor de veerkracht en de souplesse van de matras.
In combinatie met passende afdeklagen ontstaat een matras met redelijk tot goede conformiteit, goede tot zeer goede ventilatie en zeer goede vochtregulatie.
Binnenvering matrassen zijn geschikt voor gebruik op goed verende en ventilerende matrasdragers, maar zijn zeker niet geschikt voor elektrische matrasdragers. Deze matras wordt vaak op vakantieverblijven gebruikt.
Eigenschappen van een binnenveringsmatras:

  • redelijk lig comfort
  • hygiënische soort
  • zeer goed ventilerend
  • voelt zeer koel aan

Extra informatie

Maat

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Stevigheid

Matras dikte

Afdekking

3 cm SG 40 polyether

Certificaat

Der Blaue Engel, Green Key, Iso 9001, LGA certificaat, Okoe tex, TÜV gecertificeerd

Gewichtsklasse

80 kg

Aantal veren per m2

140

Aantal zones

3 zones

Levertijd

alles voor de slaapkamer

Dekbeddengoed.nl is het adres voor het kopen van al uw woon en slaapartikelen! Eenvoudig en snel alles voor in of rondom het huis kopen doet u online!

Bij Dekbeddengoed vindt u een ruim assortiment aan beddengoed voor baby’s, kinderen en volwassenen. Al uw beddengoed vindt u online bij dekbeddengoed.nl. Of het nou gaat om: Dekbedovertrekken, Dekbedden, Hoeslakens, Matrasbeschermers, Kussens, kussenslopen, Spreien, dekens of trappelzakken.

Bonell-binnenvering matras Parador

Vanaf 169,00Bestellen