Medi Q Air Core Fiber Foam matras

Vanaf 1.095,00

De totale hoogte is ca. 29 cm, de kernhoogte is ca. 24 cm.

Air foam / schuim, HR 65, is een buitengewoon poreus en actief ademend schuim en bezit een zeer hoge elasticiteit, veerkracht en duurzaamheid.

Onze matrassen bekijken of testen? Maak een afspraak om onze matrassen op locatie te bekijken

Wissen

Beschrijving

Medi Q Air Core Fiber Foam matras

De totale hoogte is ca. 29 cm, de kernhoogte is ca. 24 cm.

Air foam / schuim, HR 65, is een buitengewoon poreus en actief ademend schuim en bezit een zeer hoge elasticiteit, veerkracht en duurzaamheid.

Het 12 cm hoge gepatenteerde airfoam / schuim is in body-wave, 7 zones contour gesneden.  De vernieuwde airfoam / schuim ondersteuningslaag garandeert een voortreffelijk vochtigheidstransport en een zeer goede lichaamsaanpassing, met een comfortzone voor de heup- en schouderpartij.

Het airfoam is aan beide zijden afgedekt met 6 cm hoogwaardig fiberfoam /vezelschuim, HR 65.

Fiberschuim / vezelschuim is een gepatenteerd schuim. Het is een combinatie van koudschuim met verschillende soorten natuurlijke en synthetische holle vezels. Dit schuim werkt anti statisch is anti bacterieel, veerkrachtig en is zeer vochtregulerend.

In het aan beide zijden 6 cm dikke fiberfoam / schuim zijn  met een speciale 3D snijtechniek lengte en breedte groeven/sneden aangebracht, in 7 zones gesneden. Deze lengte en breedte groeven/sneden verhogen de ergonomische aanpassingsmogelijkheid van de matras aan de lichaamsbouw.

Door de symmetrische opstelling van de 7 comfort zones is deze matras om te keren van hoofd- en voeteneinde en andersom.

De zware dubbel doeks hoes met border en ventilerend band zorgt voor een nog betere vochtigheids- en warmteregeling. Deze mooie, zware, met vezels doorgestepte dubbel doeks hoes is geheel anti bacterieel en daarom zeer geschikt voor personen met verschillende soorten allergieën. De hoes bestaat voor 38% uit lyocell en 62% polyester. Door middel van een vierzijdige rits is de hoes gemakkelijk te verwijderen en te wassen tot 60 C.

De matras is leverbaar als tweepersoons matras (2 kernen en 1 hoes) vanaf de maat 160 x 200 cm. Tevens in is de matras in 2 verschillende hardheden te verkrijgen, soepel en stevig.

Geschikt voor vlakke en verstelbare matrasdragers.

Al onze medische matrassen hebben 10 jaar garantie en 30 dagen omruil

Geschikt voor een gewichtklasse soepel ca 125 kg en voor de stevige uitvoering ca 175 kg

Geschikt voor de wat zwaardere hernia patiënten en buikslapers

Let op: bij al onze matrassen zit een minimale levertijd op van 10-15 werkdagen Na gebruik kunt u uw matras niet retouren!

Extra informatie

Maat

, , , , , , , ,

Stevigheid

Matras dikte

Certificaat

Der Blaue Engel, Green Key, Iso 9001, LGA certificaat, Okoe tex, TÜV gecertificeerd

soort hoes

38% lyocell en 62% polyester

Gewichtsklasse

125 kg, 175 kg

Afdekking

6 cm fiberfoam /vezelschuim, HR 65.

Aantal zones

7 zones

soort matras

Air foam schuim HR 65

Aantal kg per m3

65

Levertijd

alles voor de slaapkamer

Dekbeddengoed.nl is het adres voor het kopen van al uw woon en slaapartikelen! Eenvoudig en snel alles voor in of rondom het huis kopen doet u online!

Bij Dekbeddengoed vindt u een ruim assortiment aan beddengoed voor baby’s, kinderen en volwassenen. Al uw beddengoed vindt u online bij dekbeddengoed.nl. Of het nou gaat om: Dekbedovertrekken, Dekbedden, Hoeslakens, Matrasbeschermers, Kussens, kussenslopen, Spreien, dekens of trappelzakken.

Medi Q Air Core Fiber Foam matras

Vanaf 1.095,00Bestellen