Medi Q Air Pocket Gel Foam Matras

Vanaf 1.199,00

Medi Q Air Pocket Gel Foam Matras kopen?

De totale hoogte is ca. 29 cm, de kernhoogte is ca. 24 cm.

Deze innovatieve 7-zones pocketveren kern, met twee verschillende soorten veren, een normale pocketveer en een micro pocketveer, die ook in hoogte verschillend gemaakt zijn voor een ideale lichaamsaanpassing, heeft een progressieve ondersteuning voor uw wervelkolom. Door het honingraat systeem zitten de pocketveren dichter op elkaar.

Onze matrassen bekijken of testen? Maak een afspraak om onze matrassen op locatie te bekijken
Let op: bij al onze matrassen zit een minimale levertijd op van 10-15 werkdagen Na gebruik kunt u uw matras niet retouren!

Wissen

Beschrijving

Medi Q Air Pocket Gel Foam Matras

Medi Q Air Pocket Gel Foam Matras kopen?

De totale hoogte is ca. 29 cm, de kernhoogte is ca. 24 cm.

Deze innovatieve 7-zones pocketveren kern, met twee verschillende soorten veren, een normale pocketveer en een micro pocketveer, die ook in hoogte verschillend gemaakt zijn voor een ideale lichaamsaanpassing, heeft een progressieve ondersteuning voor uw wervelkolom. Door het honingraat systeem zitten de pocketveren dichter op elkaar. Deze verenkern bestaat uit 750 veren M2 met een draaddikte van 1.8 en 2.0.

Hoog aanpassingsvermogen door twee typen veren.

De met elkaar verbonden, maar toch vrij bewegende pocketveren, bieden een optimale lichaamsaanpassing en voorkomen het typische naveren zoals bij eenvoudige veerkernen.

De 16 cm hoge pocketveren kern is aan beide zijden afgedekt met 4 cm gepatenteerde gelfoam  /schuim.  Deze nieuw ontwikkelde techniek in schuimmateriaal verenigt alle positieve eigenschappen van visco- en koudschuim zonder de nadelen hiervan.

In dit gelfoam / schuim, HR 65, zijn speciale extra luchtkanalen geperforeerd in 7 zones. Door deze extra luchtkanalen ventileert het matras nog beter en vloeit het transpiratie vocht beter weg.

Gelfoam geeft heel veel lichaamsondersteuning, is drukverlagend, heeft een lange levensduur en is daarbij volledig onafhankelijk van de omgevingstemperatuur.

Door de symmetrische opstelling van de 7 comfort zones is deze matras om te keren van hoofd- en voeteneinde en andersom.

De zware dubbel doeks hoes met border en ventilerend band zorgt voor een nog betere vochtigheids- en warmteregeling. Deze mooie, zware, met vezels doorgestepte dubbel doeks hoes is geheel anti bacterieel en daarom zeer geschikt voor personen met verschillende soorten allergieën. De hoes bestaat voor 38% uit lyocell en 62% polyester. Door middel van een vierzijdige rits is de hoes gemakkelijk te verwijderen en te wassen tot 60 C.

Alle schuimsoorten zijn compleet milieu vriendelijk geschuimd. Er wordt geschuimd met plantaardige oliën. Dit houdt in dat er CFK en C02 vrij geschuimd is.

De emissie waarde van het schuim is vrijwel CO2 neutraal.

Al het gebruikte schuim in dit matras alsmede de hoes zijn biologisch afbreekbaar.

Dit matras is geheel getest door het Duitse instituut, Thuringer keuringsdienst van waren, (zie certificaat) en mag daardoor ook als enige een medisch matras genoemd worden.

Alle gebruikte materialen in deze matras zijn volledig getest en gecontroleerd.

De matras is leverbaar als tweepersoons matras (2 kernen en 1 hoes) vanaf de maat 160 x 200 cm.

Geschikt voor vlakke en verstelbare matrasdragers.

Al onze medische matrassen hebben 10 jaar garantie en 30 dagen omruilgarantie.

Geschikt voor een gewichtklasse van ca 120 kg

Geschikt voor decubitus patiënten

Let op: bij al onze matrassen zit een minimale levertijd op van 10-15 werkdagen Na gebruik kunt u uw matras niet retouren!

Extra informatie

Maat

, , , , , , , ,

Stevigheid

Matras dikte

soort matras

Air Pocket Gel Foam

soort hoes

38% lyocell en 62% polyester

Gewichtsklasse

120 kg

Aantal veren per m2

750

Afdekking

4 cm gepatenteerde gelfoam /schuim

Aantal zones

7 zones

Certificaat

Egyptian Cotton, Green Key, Iso 9001, LGA certificaat, Okoe tex, TÜV gecertificeerd

Levertijd

alles voor de slaapkamer

Dekbeddengoed.nl is het adres voor het kopen van al uw woon en slaapartikelen! Eenvoudig en snel alles voor in of rondom het huis kopen doet u online!

Bij Dekbeddengoed vindt u een ruim assortiment aan beddengoed voor baby’s, kinderen en volwassenen. Al uw beddengoed vindt u online bij dekbeddengoed.nl. Of het nou gaat om: Dekbedovertrekken, Dekbedden, Hoeslakens, Matrasbeschermers, Kussens, kussenslopen, Spreien, dekens of trappelzakken.

Medi Q Air Pocket Gel Foam Matras

Vanaf 1.199,00Bestellen