Eco-Line Matras BlueUw Bestelling binnen 1 tot 3 werkdagen in huis!

Eco-Line Matras Blue kopen?

Deze milieuvriendelijke matras heeft een emissieschone / CO2 vrije LLQ koudschuimkern (RG 55) van 18 cm hoog met uitstekende eigenschappen betreffende comfort en duurzaamheid.

Let op: bij al onze matrassen zit een minimale levertijd op van 5 werkdagen. Na gebruik kunt u uw matras niet retouren!


Nieuw Product

Gemiddelde levertijd 10-16 werkdagen

€ 419,95 Prijs inclusief BTW

Eco-Line Matras Blue kopen?

Milieuvriendelijke matrassen kopen doet u online bij dekbeddengoed.nl!

 • Deze matras heeft een emissieschone / CO2 vrije LLQ koudschuimkern (RG 55) van 18 cm hoog met uitstekende eigenschappen betreffende comfort en duurzaamheid.

 • Dit schuim is in 7 zones gesneden door een speciale lamellen snijtechniek, de fijne kanalen maken een goede lucht- en warmtewisseling mogelijk.

 • De speciale, op verschillende diepten aangebrachte verticale insneden, zorgen voor een ergonomische lichaamsaanpassing.

 • De matras is naar keuze gemakkelijk te keren door een symmetrische oppervlaktestructuur.

 • De zware medicinaal geteste dubbeldoeks hoes met border heeft meer dan 50% natuurlijke vezels, is zacht gestikt, met speciale vezels voor een optimale vochtigheids- en warmteregeling. Deze mooie dubbeldoeks hoes is geheel anti bacterieel en anti allergisch en daarom zeer geschikt voor personen met verschillende soorten allergieën. De hoes bestaat voor 47,6% uit lyocell, 47% polyester en 5,4% linnen.

 • De hoes is door middel van een ritssluiting aan 4 zijden gemakkelijk te verwijderen en te wassen tot 60 C.

 • Deze matras is geschikt voor alle matrasdragers, ook verstelbare.

 • Het matras is verkrijgbaar in twee hardheden: soepel en medium.

 • Het schuim is milieuvriendelijk geschuimd. Er wordt geschuimd met plantaardige oliën. Dit houdt in dat er CFK- en CO2- vrij geschuimd is. Dit matras is onderzocht op schadelijke stoffen en voorzien van het certificaat van de “Blauwe Engel”. Het Blauwe Engel certificaat betekent dat het product milieu vriendelijk is en daar ook op getest is.

 • Het schuim heeft als extra voordeel dat het brandvertragend is.

 • De totale hoogte van deze matras is ca. 21 cm.

Long Life Quality LLQ staat voor Long Life Quality en is een koudschuim met uitstekende en tot op heden niet eerder behaalde eigenschappen. LLQ schuim is een speciaal ontwikkeld en gepatenteerd koudschuim met een densiteit 55 (dit staat voor minimaal 55 kg voor 1 m3) en staat garant voor kwaliteit, ligcomfort en lange levensduur. Tevens is dit schuim brandvertragend. Dit schuim heeft in 10 jaar minder dan 3% verlies van hoogte en stevigheid. Via een nagebootste gebruikstest, alsof het matras 10 jaar beslapen is  ( het matras wordt gewalst onder natuurlijke slaapomstandigheden qua temperatuur en vochtinwerking ) bedraagt het verlies van hoogte en stevigheid minder dan 3% en blijft de elasticiteit vrijwel onveranderd. Vergelijkbare soorten koudschuim verliezen onder dezelfde omstandigheden tot wel 15% in hoogte en stevigheid, alhoewel dit toch nog valt binnen de DIN tolerantie. LLQ schuim is voorzien van het certificaat “Blauwe Engel “en voldoet aan alle eisen van dit certificaat m.b.t. LGA onderzoeken op schadelijke stoffen en emissie. Wat is de Blauwe Engel? De strenge afgiftecriteria zijn vastgesteld door het Duitse Milieubureau, neutraal en onafhankelijk van de producent. RAL – Het Duitse Instituut voor de keuring van goederen en uitgifte van kentekens geeft op basis van eerder gemelde criteria het label De Blauwe Engel af. Producten voorzien van het label De Blauwe Engel kenmerken zich door de uiterst gezonde fabricage en garanderen een hoge kwaliteit en levensduur. Zij staan garant voor een minimale belasting van het milieu en een hoge bescherming van de gezondheid.

KleurWit
MateriaalKoudschuim - LLQ schuim 55
MerkBremafa
Type productMilieuvriendelijk matras
Type sluitingRits sluiting
GewichtsklasseTot 120 KG
Afdekking zijkantenkoudschuim RG55
Densiteit 2RG 55
HardhedenStevig
Type hoesDubbeldoek Tencel hoes 47,6% uit lyocell, 47% polyester en 5,4% linnen
Aantal zones7 zones

Write a review

Eco-Line Matras Blue

Eco-Line Matras Blue

Eco-Line Matras Blue kopen?

Deze milieuvriendelijke matras heeft een emissieschone / CO2 vrije LLQ koudschuimkern (RG 55) van 18 cm hoog met uitstekende eigenschappen betreffende comfort en duurzaamheid.

Let op: bij al onze matrassen zit een minimale levertijd op van 5 werkdagen. Na gebruik kunt u uw matras niet retouren!

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Gerelateerde producten

Scroll To Top