Filters

De Witte Lietaer Dekbedden

Verberg categorieeën

 • De Witte Lietaer dekbed 4-seizoenen

  Vanaf 116,25

  De Witte Lietaer Dream 4-seizoenen dekbed

  Dit heerlijke zachte 4-seizoenen dekbed van De Witte Lietaer is erg comfortabel. Alle donsdekens zijn met een carré stikking om het dagelijks opschudden te vermijden en optimaal slaapcomfort te garanderen. Het zorgvuldig uitgekiende cassettestiksels voldoet veel beter aan de hedendaagse verwachtingen dan de vroegere buisconfectie. De donsdekens zijn extra lang, wat een comfortabele slaap gegarandeerd. De vulling is soepel, blijvend veerkrachtig en genereert een aangenaam gevoel. De vulling levert alle voordelen van synthetisch. Het dikke deel kan gebruikt worden als All Year dekbed en het dunne deel als zomer dekbed.

  Specificaties:
  Kleur: wit
  Materiaal vulling: 100% polyester
  Materiaal hoes: 100% katoen
  Afmetingen: 220 x 140 cm
  Gewicht: 500 gram
  Warmteklasse: 1

 • De Witte Lietaer dekbed Dream

  Vanaf 74,75

  De Witte Lietaer Dream dekbed

  Dit heerlijke zachte katoenen/polyester dekbed van De Witte Lietaer is erg comfortabel. Alle donsdekens zijn met een carré stikking om het dagelijks opschudden te vermijden en optimaal slaapcomfort te garanderen. Het zorgvuldig uitgekiende cassettestiksels voldoet veel beter aan de hedendaagse verwachtingen dan de vroegere buisconfectie. De donsdekens zijn extra lang, wat een comfortabele slaap gegarandeerd. De vulling is soepel, blijvend veerkrachtig en genereert een aangenaam gevoel. De vulling levert alle voordelen van synthetisch.

  Specificaties:
  Kleur: wit
  Materiaal vulling: 100% polyester
  Materiaal hoes: 100% katoen
  Afmetingen: 220 x 140 cm
  Gewicht: 400 gr
  Warmteklasse: 2-3

 • De Witte Lietaer dekbed

  Vanaf 322,95

  De Witte Lietaer Dream dekbed

  Dit heerlijke zachte donsdeken geeft warme en een heeft een lichte structuur Dankzij de natuurlijke vulling, zorgt het donsdeken voor constante warmte en een goede thermische kwaliteit. Dekbedden in dons en veren zijn efficiënt in het absorberen van lichaamsvocht en houden goed de warmte vast. De veren geven weerbaarheid aan het dekbed en het dons zorgt voor warmte en volume.

  Specificaties:
  Kleur: wit
  Materiaal vulling: 50% eendendons, 50% eendenveren
  Materiaal hoes: 100% katoen
  Afmetingen: 220 x 140 cm
  Gewicht: 300 gr

 • De Witte Lietaer zomerdekbed Doodle

  Vanaf 118,45

  De Witte Lietaer Doodle zomerdekbed

  Dit heerlijke zachte zomerdekbed van De Witte Lietaer is erg comfortabel. Dankzij de natuurlijke katoenen vulling, zorgt het het dekbed voor uitstekende vochtregulatie en is tevens ademend. De vulling is soepel, blijvend veerkrachtig en genereert een aangenaam gevoel.

  Specificaties:
  Kleur: wit
  Materiaal vulling: 100% katoen
  Materiaal hoes: 100% katoen
  Afmetingen: 240 x 220 cm
  Gewicht: 175 gr/m²
  Wasbaar: 30 graden