Filters

Bonell matrassen

Bonell-Binnenvering matrassen kopen doet u online bij dekbeddengoed.nl Dit matras is ook bekend onder de naam “Bonnell-binnenvering matras”. Een groot aantal stalen veren die met elkaar verbonden zijn vormt het binnenwerk van deze matras.

Verberg categorieeën

 • Bonell-binnenvering matras Noblesse

  Vanaf 305,00

  Een lichtgewicht bonell-systeem met stevige 5 slags veer, draaddikte 2,4 mm en ca. 140 stuks veren per m2.
  Met kader en geheel bekleed met een beschermende laag polyether.
  Vaste damast, viscose. Één zijde afgedekt met 350 gram scheerwol per m2.

 • Bonell-binnenvering matras Parador

  Vanaf 169,00

  De Parador matras heeft een lichtgewicht dubbel geharde 5-slags bonnell systeem met een draaddikte van 2.2 mm. Dit matras heeft ca. 140 dubbel geharde veren per m2 en is ca. 20 cm dik. De bonell veren kern is afgedekt met 3 cm comfortschuim. Deze matras is geheel doorgestikt met aan twee zijden dioleen. Het binnenwerk bestaat uit een groot aantal stalen veren die allemaal met elkaar in verbinding staan.

 • Brandvertragend bonell matras met Dubbeldekhoes – cruise

  Vanaf 315,00

  Dit matras is een dubbel geharde 5 slags bonell matras (150 veren) met een 3-zone interieur. De matras is aan beide zijden afgedekt met een brandvertragend CME HR 45 schuim. Deze matras is uitgevoerd in een brandvertragende damast (trevira cs) met handgrepen.

 • Brandvertragende bonell matras damast – cruise

  Vanaf 275,00

  Dit matras is een dubbel geharde 5 slags bonnell matras (150 veren) met een 3-zone interieur. De matras is aan beide zijden afgedekt met een brandvertragend CME HR 45 schuim. Deze matras is uitgevoerd in een brandvertragende damast (trevira cs) met handgrepen.