Filters

Bedkasten

Bedkasten kopen?

Ben je student, kleinbehuisd, of krijg je regelmatig familie of vrienden te logeren en heb je geen aparte kamer die je kan inrichten als logeerkamer, dan kan een bedkast met bed of bank een handige oplossing zijn.

Verberg categorieeën

 • Eenpersoons Opklapbed Simply

  925,00

  Wonen, studeren, werken en slapen in een kleine ruimte en u wilt niet dat het bed een prominente rol speelt in deze ruimte dan is deze compacte eenheid de oplossing. In gesloten uitvoering neemt deze eenheid zeer weinig ruimte in en na zijwaarts uitklappen kunt u slapen op een 1 persoons opklapbed.

 • Opklapbed Diva 101M (tafel enkel)

  Vanaf 1.349,00

  Werken of studeren aan de tafel of lekker slapen in het 1 persoonsbed, met deze eenheid kan het allemaal. Het 1 persoonsbed klapt naar voren open. De spullen kunnen gewoon op de tafel blijven staan wanneer men het bed opent of sluit.

 • Opklapbed Diva 114 (Academy)

  2.325,00

  Ideaal voor elke studentenkamer deze compacte studeereenheid met een zijwaarts te openen 1 persoonsbed, kasten met schuifdeuren en een 2 meter lange bureaufunctie. Dankzij het speciale mechanisme blijven alle items op het bureau staan tijdens het openen en sluiten van het bed.

 • Opklapbed Diva 121 (met bureau)

  1.425,00

  Zeer ruimtebesparend is deze compacte eenheid met bed en tafel waaruit een zijwaarts te openen 1 persoonsbed te voorschijn komt. Klapt men het bed weer in dan is er een tafel waaraan men kan studeren of eten. Door het speciale ontwerp kunnen de spullen op de tafel blijven staan bij in en uitklappen.

 • Opklapbed Diva bank 124

  Vanaf 1.875,00

  Deze fraaie en comfortabele bank is geplaatst in een decoratieve achterwand. Na het verwijderen van de kussens trekt men het bedgedeelte naar beneden waardoor een bed ontstaat waarop men lekker kan rusten of slapen.

 • Opklapbed Diva Couple 123 (dubbelbed)

  Vanaf 1.675,00

  Dit zijwaarts te openen 2 persoonsbed is de ideale oplossing voor kleinbehuisden. Nadat het bed weer is opgeklapt ontstaat er een fijne leefruimte. Bij gasten ook te gebruiken als logeerbed. Er is een open hoekkast of tv module bij te leveren zodat u lekker in bed tv kunt kijken.

 • Opklapbed Diva Double Table 111M (tafel dubbel)

  Vanaf 2.075,00

  Werken of eten aan de tafel of lekker slapen in het 2 persoonsbed, met deze eenheid kan het allemaal. Het 2 persoonsbed klapt naar voren open. De spullen kunnen gewoon op de tafel blijven staan wanneer men het bed opent of sluit.

 • Opklapbed model 215

  Vanaf 1.439,00

  Het opklapbed model 215 betreft een kleine lage stijlvolle kast die relatief klein en dun is omdat de matras in de kast wordt opgevouwen. Na openen van de kast vouwt de matras en lattenbodem zich uit waardoor een bed ontstaat. Vooral handig in een ruimte met een laag plafond.

 • Opklapbed Primer 701 enkel / 711 dubbel

  Vanaf 949,00

  Zeer ruimtebesparend, overdag een kast en ‘s avonds tovert men het 1 of 2 persoonsbed tevoorschijn.
  Dit compacte opklapbed klapt naar voren open.
  Het geheel is gemaakt van 18 mm dik meubelplaat.

 • Opklapbed Primer Life 702 (met bovenbouw nr 708)

  Vanaf 899,00

  Zeer ruimtebesparend is deze compacte eenheid waaruit een zijwaarts te openen 1 persoonsbed te voorschijn komt. Als optie bij te bestellen een opbouw met 2 kastjes en planken, waardoor een fraai geheel ontstaat met ruimte voor boeken en spulletjes, vooral leuk in elke studentenkamer. Ook prima te gebruiken bij onverwachts bezoek.

 • Opklapbed Royal Genis

  Vanaf 2.775,00

  Maak van een ruime kamer een volledige zit-slaapkamer. De kast waarin zich een naar voren uit te klappen 1- of 2 persoonsbed bevindt, is uitgevoerd in fraai hoogglans. Door de vele opties, zoals een bank en hocker, kasten en een boekenkast is het geheel om te toveren tot een volledige zit-slaapkamer. De Royal Genis is ook in een elektrische uitvoering verkrijgbaar.

 • Opklapbed Stapelbed Simply

  1.549,00

  Wonen, studeren, werken en slapen in een kleine ruimte en u wilt niet dat het bed een prominente rol speelt in deze ruimte dan is deze compacte eenheid de oplossing. In gesloten uitvoering neemt deze eenheid zeer weinig ruimte in en na zijwaarts uitklappen kunt u slapen op een opklap stapelbed.

 • Tweepersoons Opklapbed Simply

  Vanaf 1.199,00

  Wonen, studeren, werken en slapen in een kleine ruimte en u wilt niet dat het bed een prominente rol speelt in deze ruimte dan is deze compacte eenheid de oplossing. In gesloten uitvoering neemt deze eenheid zeer weinig ruimte in en na zijwaarts uitklappen kunt u slapen op een 2 persoons opklapbed.