Filters

Lattenbodems

Aangezien een goede lattenbodem hoort bij een goed slaapsysteem is het van belang dat we hier wat meer over vertellen. Daarnaast moet een goede lattenbodem voorzien zijn van gelaagde en gebogen beukenhouten latten. Ofschoon ze in veel uitvoeringen verkrijgbaar zijn, moet u zich laten adviseren over uw doel. Ten eerste; met de hand of elektrisch verstelbaar. Ten tweede; moet er rekening gehouden worden met de vorm van de heupen, de schouders en de taille.

Verberg categorieeën

 • Elektrische lattenbodem Sirius

  Vanaf 375,00

  De elektrische lattenbodem Sirius is een 28 lats beukenhouten lattenbodem met opliggende kunststof geniete kappen.

  De opliggende latten zorgen voor comfort over de gehele breedte.

 • Lattenbodem Alpha

  Vanaf 77,50

  Lattenbodem ALPHA is een 16 lats lattenbodem en is in principe alleen geschikt voor kinderen.

  Deze lattenbodem is voorzien van een beukenhouten frame en kunststof geniete kappen.

 • Lattenbodem Brema

  Vanaf 120,00

  Deze Brema beukenhouten lattenbodem bestaat uit 28 latten (14 maal 2 smalle latten) en heeft een gelaagd beukenhouten frame. De beukenhouten lattenbodem heeft een individueel instelbare middenzone en is verstevigd door middel van dubbele latten.

 • Lattenbodem Bremaflex

  Vanaf 140,00

  De Bremaflex beukenhouten lattenbodem bestaat uit 28 latten (14 maal 2 smalle latten) en heeft een gelaagd beukenhouten frame. Dit frame zorgt voor extra stevigheid. De beukenhouten lattenbodem heeft een instelbare middenzone en is verstevigd door middel van dubbele latten.

 • Lattenbodem Bremaflex de luxe

  Vanaf 185,00

  Deze beukenhouten lattenbodem is meervoudig verlijmd en opgehangen in speciale kantelbare rubberen kappen die het beukenhouten frame overlappen waardoor deze latten extra flexibel zijn. Deze luxe beukenhouten lattenbodem is daarnaast voorzien van een schouder- en heupzone, wat voor extra ligcomfort zorgt

 • Lattenbodem Bremaflex super de luxe

  Vanaf 205,00

  De Bremaflex super de luxe beukenhouten lattenbodem bestaat uit 42 latten (14 maal 3 smalle latten) en heeft een gelaagd beukenhouten frame. Het heeft een instelbare middenzone en is verstevigd door middel van dubbele latten.

 • Liefdesbrug

  40,00

  Deze zeer luxe uitgevoerde pont d´amour heeft een zeer mooie witte dubbeldoeks bovenzijde. Het is een hulpstuk om de naad tussen twee matrassen te verminderen. Hierdoor wordt er een tweepersoons matras gecreëerd.

  De lengte is ca. 200 cm. Wordt per 8 stuks geleverd in kartonnen doos.

 • Onderzet poten voor lattenbodems

  Vanaf 82,50

  De onderzetpoten zijn bedoeld voor het vrijstaand plaatsen van uw lattenbodem. Ze zijn geschikt voor alle lattenbodems. De maximale instelbare hoogte is 33 cm.

 • Verstelbare koppelpoot

  65,00

  Deze koppelpoot set is te gebruiken als vervanging van een middenbalk. Geschikt voor alle lattenbodems. De maximale instelbare hoogte is 35 cm.