Filters

Stapelbedden

Een houten stapelbed of een metalen stapelbed is zeer geschikt om te plaatsen in kleine ruimtes. Zo creëer je veel slaapplaatsen in een kleine kamer en het is dus ook een goede oplossing voor kleinbehuisde

Verberg categorieeën

 • Driepersoons stapelbed Icon

  4.199,00

  Dit 3 persoons stapelbed genaamd Icon maakt van een kleine ruimte een volledige slaap- werkkamer. Deze set is ook in een compacte uitvoering leverbaar. Doordat er geslapen kan worden in het bovenbouwdeel, het bed en in het onderschuifbed c.q. bedlade ontstaat er een slaapplek voor 3 personen.

 • Houten stapelbed Niels

  475,00

  Dit grenen stapelbed is deelbaar en wordt compleet geleverd inclusief trap en uitvalrek.

 • Metalen Stapelbed Bea

  389,00

  Het stapelbed Bea heeft een EN 747 keuring en wordt compleet geleverd, inclusief trap en uitvalrek. Dit metalen stapelbed is niet deelbaar.

 • Metalen stapelbed Luuk

  449,00

  Dit metalen stapelbed Luuk is deelbaar. Het stapelbed heeft een EN 747 keuring en wordt compleet geleverd inclusief trap en uitvalrek.

 • Metalen Stapelbed Simon

  Vanaf 590,00

  Dit 3 persoons metalen stapelbed met de naam Simon heeft een EN 747 keuring en wordt compleet geleverd inclusief trap en uitvalrek.

 • Opklapbed stapelbed Academy

  2.649,00

  Als je denkt dat een stapelbed maar uit twee bedden bestaat, bekijk dan nu het stapelbed Diva Academy. Stapelbed Academy bestaat uit een bovenbed, een opklapbaar onderbed en een functioneel bureau van 2 meter breed.

 • Opklapbed Stapelbed Simply

  1.549,00

  Wonen, studeren, werken en slapen in een kleine ruimte en u wilt niet dat het bed een prominente rol speelt in deze ruimte dan is deze compacte eenheid de oplossing. In gesloten uitvoering neemt deze eenheid zeer weinig ruimte in en na zijwaarts uitklappen kunt u slapen op een opklap stapelbed.