Filters

Matrassen

Niets is belangrijker voor een goede nachtrust dan een kwalitatief matras. Het matras vormt de basis voor jouw slaapcomfort, zo word jij uitgeslapen, fit en zonder pijntjes wakker. Welk matras het meest geschikt is voor jou hangt af van je lichaam en je slaaphouding. Bij Dekbeddengoed.nl vind je altijd een breed assortiment aan matrassen, op die manier kun je altijd een matras vinden die bij jouw stijl en slaapcomfort pas. Zo ben jij verzekerd van een kwalitatieve nachtrust! Bij Dekbeddengoed.nl kun je ook complete bedden kopen voor het gemak en of je nou een eenpersoons- of een tweepersoonsbed zoekt, bij Dekbeddengoed.nl vind je het allemaal.

Verberg categorieeën

 • Latex matrassen

  Latex matrassen (2)

 • Milieuvriendelijke matrassen

  Milieuvriendelijke matrassen (3)

 • Incontinentie matrassen

  Incontinentie matrassen (4)

 • Pocketveer matrassen

  Pocketveer matrassen (18)

 • Koudschuim Matrassen

  Koudschuim Matrassen (5)

 • Medische matrassen

  Medische matrassen (4)

 • Foam matrassen

  Foam matrassen (4)

 • Traagschuim matrassen

  Traagschuim matrassen (1)

 • Bonell matrassen

  Bonell matrassen (4)

 • Polyether matrassen

  Polyether matrassen (5)

 • Brandvertragende matrassen

  Brandvertragende matrassen (7)

 • Kindermatrassen

  Kindermatrassen (4)

 • Opgerolde matrassen

  Opgerolde matrassen (8)

 • Topdek matrassen

  Topdek matrassen (4)

 • Boxspring matrassen

  Boxspring matrassen (2)

 • Bonell-binnenvering matras Noblesse

  Vanaf 305,00

  Een lichtgewicht bonell-systeem met stevige 5 slags veer, draaddikte 2,4 mm en ca. 140 stuks veren per m2.
  Met kader en geheel bekleed met een beschermende laag polyether.
  Vaste damast, viscose. Één zijde afgedekt met 350 gram scheerwol per m2.

 • Bonell-binnenvering matras Parador

  Vanaf 169,00

  De Parador matras heeft een lichtgewicht dubbel geharde 5-slags bonnell systeem met een draaddikte van 2.2 mm. Dit matras heeft ca. 140 dubbel geharde veren per m2 en is ca. 20 cm dik. De bonell veren kern is afgedekt met 3 cm comfortschuim. Deze matras is geheel doorgestikt met aan twee zijden dioleen. Het binnenwerk bestaat uit een groot aantal stalen veren die allemaal met elkaar in verbinding staan.

 • Boxspring pocketveer matras Hollanda 1000

  Vanaf 445,00

  Hollanda 1000: een 5 slags pocket (1000 veren m2) met een 7 zone micro pocket interieur. De matras is afgedekt aan beide zijden met ca. 3.5 cm HR 40.Hollanda 1000: een 5 slags pocket (1000 veren m2) met een 7 zone micro pocket interieur. De matras is afgedekt aan beide zijden met ca. 3.5 cm HR 40.

 • Boxspring pocketveer matras Hollanda 300

  Vanaf 369,00

  Hollanda 300: een 5-slags pocket (300 veren m2), met een 7 zone pocket interieur. De matras is afgedekt aan beide zijden met ca. 3.5 cm HR 40.

 • Brandvertragend bonell matras met Dubbeldekhoes – cruise

  Vanaf 315,00

  Dit matras is een dubbel geharde 5 slags bonell matras (150 veren) met een 3-zone interieur. De matras is aan beide zijden afgedekt met een brandvertragend CME HR 45 schuim. Deze matras is uitgevoerd in een brandvertragende damast (trevira cs) met handgrepen.

 • Brandvertragend matras 14 / 16 cm

  Vanaf 389,00

  Dit brandvertragende matras is geschikt voor alle ventilerende vaste en verstelbare bedbodems.
  Naast het schuim is ook de matrashoes (damast) brandvertragend uitgevoerd. Het is een Trevira SC doek/stof. Dit matras is dan ook meteen gecertificeerd met Grib 5. De matras is geschikt voor alle ventilerende vaste en verstelbare bedbodems.

 • Brandvertragend pocketveer matras Cruise Damast

  Vanaf 399,00

  Dit matras is uitgevoerd in een brandvertragend damast (Trevira cs). Wij hebben dit matras ook met een dubbeldoek hoes met handgrepen. Doordat de hoes hier is doorgestikt met 200 gram dioleen, is deze anti-allergisch.

 • Brandvertragend pocketveer matras Cruise Dubbeldoek

  Vanaf 445,00

  Dit matras is een 5-slags pocket met 300 veren per m2 en voorzien van een 7-zone interieur. De matras is afgedekt aan beide zijden met 3 cm CME HR 42 schuim
  Het matras is uitgevoerd in een brandvertragende damast (Trevira cs) met handgrepen. De hoes is doorgestikt met 200 gram dioleen wat het anti-allergisch maakt.
  Het is geschikt voor alle vaste en verstelbare matrasdragers.
  Dit matras is volledig gecertificeerd. De matras is verkrijgbaar in de gewichtsklasse soepel (tot 80 kg) of stevig (tot 120 kg).
  Let op: bij al onze matrassen zit een minimale levertijd op van 10-15 werkdagen Na gebruik kunt u uw matras niet retouren!

 • Brandvertragende bonell matras damast – cruise

  Vanaf 275,00

  Dit matras is een dubbel geharde 5 slags bonnell matras (150 veren) met een 3-zone interieur. De matras is aan beide zijden afgedekt met een brandvertragend CME HR 45 schuim. Deze matras is uitgevoerd in een brandvertragende damast (trevira cs) met handgrepen.

 • Brandvertragende matras met een incontinentiehoes 14 cm

  Vanaf 409,00

  Dit brandvertragend matras is vervaardigd van speciaal geschuimd polyether. Het polyether waar we over praten heet CME-HR 40. Het CME-HR 40 schuim benadert het ligcomfort van de SG 40 stevig. Dit brandvertragende matras is voorzien van een plastodor hoes.

 • Brandvertragende matras met een incontinentiehoes 16cm

  Vanaf 479,00

  dit brandvertragende matras is vervaardigd van speciaal geschuimd polyether. Het polyether is van CME-HR 42. Dit CME-HR 42 schuim benadert het ligcomfort van een SG 40 stevig. Dit matras is voorzien van een incontinentie hoes die ook brandvertragend is.

  Dit matras is dan ook  gecertificeerd met Grib 5.
  Geschikt voor alle ventilerende en verstelbare bedbodems.

 • Eco-Line Matras Blue

  Vanaf 445,00

  Dit milieuvriendelijke matras heeft een emissieschone / CO2 vrije LLQ koudschuimkern (RG 55) van 18 cm hoog met uitstekende eigenschappen betreffende comfort en duurzaamheid.

 • Eco-Line Matras Green

  Vanaf 429,00

  LLQ staat voor Long Life Quality en is een koudschuim met uitstekende en tot op heden niet eerder behaalde eigenschappen. LLQ schuim is een speciaal ontwikkeld en gepatenteerd koudschuim met een densiteit 55 (dit staat voor minimaal 55 kg voor 1 m3) en staat garant voor kwaliteit, ligcomfort en lange levensduur. Tevens is dit schuim brandvertragend. Dit schuim heeft in 10 jaar minder dan 3% verlies van hoogte en stevigheid.

 • Eco-Line Matras Yellow kindermatras

  Vanaf 205,00

  Dit milieuvriendelijke kindermatras heeft een emissieschone / CO2 vrije LLQ koudschuimkern (RG55) van 10 cm hoog met perforatie en heeft uitstekende eigenschappen van comfort en duurzaamheid. LLQ staat voor Long Life Quality en is een koudschuim met uitstekende en tot op heden niet eerder behaalde eigenschappen.
  LLQ schuim is een speciaal ontwikkeld en gepatenteerd koudschuim met een densiteit 55 (dit staat voor minimaal 55 kg voor 1 m3) en staat garant voor kwaliteit, ligcomfort en lange levensduur.

 • Exclusive-line matras Grandeur

  Vanaf 865,00

  Dit matras is voorzien van een exclusieve 7 zone, 7 slags micro pocketveer interieur. Het matras bevat 1000 veren in een 90 x 200 uitvoering. Het matras is afgedekt aan beide zijden met 4 cm traagschuim / nasaschuim.

 • Exclusive-line matras Maestro

  Vanaf 689,00

  Dit matras is voorzien van een exclusive 7 zone, 7 slags micro pocketveer interieur, echter met 1000 veren in een 90 x 200 uitvoering, afgedekt met een laag van 4 cm koudschuim HR 50.

  De matras is uitgevoerd in een mooie 1 naald gestepte Tencel dubbeldoek stretch hoes met ritssluiting aan vier zijden. Tencel bestaat uit natuurlijke houtvezels gewonnen uit de eucalyptusboom. Tencel is zacht als zijde, licht, ademend en warmte regulerend. De hoes is doorgestikt met 300 gram dioleen wat het anti-allergisch maakt.  Deze matras is  geschikt voor alle ventilerende vaste en verstelbare matrasdragers. Alle Maestro matrassen zijn voorzien van handgrepen.

 • Exclusive-line pocketveer matras Napoli

  Vanaf 865,00

  Dit matras is uitgevoerd in een mooie 1 naald gestepte Tencel dubbeldoek stretch hoes met ritssluiting aan vier zijden. Tencel bestaat uit natuurlijke houtvezels gewonnen uit de eucalyptusboom. Tencel is zacht als zijde, licht, ademend en warmte regulerend. De hoes is doorgestikt met 300 gram dioleen wat het anti-allergisch maakt. De matras is geschikt voor alle ventilerende vaste en verstelbare matrasdragers. Alle Napoli matrassen zijn voorzien van handgrepen.

 • Exclusive-line pocketveer matras Veresa

  Vanaf 865,00

  Dit pocketveer matras is uitgevoerd in een mooie 1 naald gestepte Tencel dubbeldoek stretch hoes met ritssluiting aan vier zijden. Tencel bestaat uit natuurlijke houtvezels gewonnen uit de eucalyptusboom. Tencel is zo zacht als zijde, licht, ademend en warmte regulerend. De hoes is doorgestikt met 300 gram dioleen wat het anti-allergisch maakt Geschikt voor alle ventilerende vaste en verstelbare matrasdragers. Alle Veresa matrassen zijn voorzien van handgrepen.

 • Gel foam Bodytop 12 cm

  Vanaf 245,95

  De bodytops uit de trendy-line hebben een kern van ca. 6 cm, de totale hoogte van de bodytops is ca. 12 cm.

  De bodytop wordt geleverd met een tencel tijk. De bodytop is verkrijgbaar met of zonder split en in de materialen: HR 40 koudschuim, latex, nasaschuim en gelfoam.

  Tencel bestaat uit natuurlijke houtvezels, is anti bacterieel en anti huisstofmijt. De stof is zacht als zijde, sterk, koel, ademend, warmte regulerend, milieu vriendelijk en afbreekbaar.

 • Gold-line pocketveer matras Ambiance

  Vanaf 575,00

  Gold-line pocketveer matras Ambiance

  Dit matras is een 5 slags pocket (300 veren m2), met een 7 zone interieur.  Het matras is afgedekt aan beide zijden met 4 cm Latex.
  Deze matras is uitgevoerd in een mooie 1 naald gestepte Tencel dubbeldoek stretch hoes met ritssluiting aan vier zijden. Tencel bestaat uit natuurlijke houtvezels gewonnen uit de eucalyptusboom. Tencel is zacht als zijde, licht, ademend en warmte regulerend. De hoes is doorgestikt met 300 gram dioleen wat het anti-allergisch maakt. De matras is geschikt voor alle ventilerende vaste en verstelbare matrasdragers. Alle Ambiance matrassen zijn voorzien van handgrepen.
  Gemiddelde levertijd 10-15 werkdagen

 • Gold-line pocketveer matras Elite

  Vanaf 449,00

  Dit matras is een 5 slags pocket (300 veren m2), met een 7 zone interieur. Het matras is afgedekt aan beide zijden met 4 cm koudschuim HR 40.
  Deze matras is uitgevoerd in een mooie 1 naald gestepte Tencel dubbeldoek stretch hoes met ritssluiting aan vier zijden. Tencel bestaat uit natuurlijke houtvezels gewonnen uit de eucalyptusboom. Tencel is zo zacht als zijde, licht, ademend en warmte regulerend. De hoes is doorgestikt met 300 gram dioleen wat het anti-allergisch maakt. De matras is geschikt voor alle ventilerende vaste en verstelbare matrasdragers. Alle Elite matrassen zijn voorzien van handgrepen.

 • Gold-line pocketveer matras Reggina

  Vanaf 569,00

  Dit matras is een 5 slags pocket (300 veren m2), met een 7 zone interieur. Het matras is afgedekt aan beide zijden met 4 cm traagschuim / nasaschuim.
  Deze matras is uitgevoerd in een mooie 1 naald gestepte Tencel dubbeldoek stretch hoes met ritssluiting aan vier zijden. Tencel bestaat uit natuurlijke houtvezels gewonnen uit de eucalyptusboom. Tencel is zacht als zijde, licht, ademend en warmte regulerend. De hoes is doorgestikt met 300 gram dioleen wat het anti-allergisch maakt Geschikt voor alle ventilerende vaste en verstelbare matrasdragers. Alle Reggina matrassen zijn voorzien van handgrepen.
  Let op: bij al onze matrassen zit een minimale levertijd op van 10-15 werkdagen Na gebruik kunt u uw matras niet retouren!

 • Gold-line pocketveermatras Merano

  Vanaf 569,00

  Matras Merano is een 5-slags pocket (300 veren m2) matras met een 7 zone interieur. dit matras is aan beide zijden afgedekt met 4 cm originele en gepatenteerde gel foam densiteit 65.
  De matras is uitgevoerd in een mooie 1 naald gestepte Tencel dubbeldoek stretch hoes met ritssluiting aan vier zijden. Tencel bestaat uit natuurlijke houtvezels gewonnen uit de eucalyptusboom. Tencel is zacht als zijde, licht, ademend en warmte regulerend. De hoes is doorgestikt met 300 gram dioleen wat het anti-allergisch maakt.  Deze matras is  geschikt voor alle ventilerende vaste en verstelbare matrasdragers. Alle Merano matrassen zijn voorzien van handgrepen.
  Gemiddelde levertijd 10-15 werkdagen

 • HR40 koudschuim Bodytop 12 cm – Tencel tijk

  Vanaf 189,95

  De bodytops uit de trendy-line hebben een kern van ca. 6 cm, de totale hoogte van de bodytops is ca. 12 cm.

  De bodytop wordt geleverd met een tencel tijk. De bodytop is verkrijgbaar met of zonder split en in de materialen: HR 40 koudschuim, latex, nasaschuim en gelfoam.

  Tencel bestaat uit natuurlijke houtvezels, is anti bacterieel en anti huisstofmijt. De stof is zacht als zijde, sterk, koel, ademend, warmte regulerend, milieu vriendelijk en afbreekbaar.