Filters

Brandvertragende matrassen

brandvertragende matrassen kopen doet u online bij dekbeddengoed.nl Naast het schuim is ook de matrashoes (damast) brandvertragend uitgevoerd. Het is een Trevira SC doek/stof. De brandvertragende matrassen zijn ook meteen gecertificeerd met Grib 5.

Verberg categorieeën

 • Brandvertragend bonell matras met Dubbeldekhoes – cruise

  Vanaf 315,00

  Dit matras is een dubbel geharde 5 slags bonell matras (150 veren) met een 3-zone interieur. De matras is aan beide zijden afgedekt met een brandvertragend CME HR 45 schuim. Deze matras is uitgevoerd in een brandvertragende damast (trevira cs) met handgrepen.

 • Brandvertragend matras 14 / 16 cm

  Vanaf 389,00

  Dit brandvertragende matras is geschikt voor alle ventilerende vaste en verstelbare bedbodems.
  Naast het schuim is ook de matrashoes (damast) brandvertragend uitgevoerd. Het is een Trevira SC doek/stof. Dit matras is dan ook meteen gecertificeerd met Grib 5. De matras is geschikt voor alle ventilerende vaste en verstelbare bedbodems.

 • Brandvertragend pocketveer matras Cruise Damast

  Vanaf 399,00

  Dit matras is uitgevoerd in een brandvertragend damast (Trevira cs). Wij hebben dit matras ook met een dubbeldoek hoes met handgrepen. Doordat de hoes hier is doorgestikt met 200 gram dioleen, is deze anti-allergisch.

 • Brandvertragend pocketveer matras Cruise Dubbeldoek

  Vanaf 445,00

  Dit matras is een 5-slags pocket met 300 veren per m2 en voorzien van een 7-zone interieur. De matras is afgedekt aan beide zijden met 3 cm CME HR 42 schuim
  Het matras is uitgevoerd in een brandvertragende damast (Trevira cs) met handgrepen. De hoes is doorgestikt met 200 gram dioleen wat het anti-allergisch maakt.
  Het is geschikt voor alle vaste en verstelbare matrasdragers.
  Dit matras is volledig gecertificeerd. De matras is verkrijgbaar in de gewichtsklasse soepel (tot 80 kg) of stevig (tot 120 kg).
  Let op: bij al onze matrassen zit een minimale levertijd op van 10-15 werkdagen Na gebruik kunt u uw matras niet retouren!

 • Brandvertragende bonell matras damast – cruise

  Vanaf 275,00

  Dit matras is een dubbel geharde 5 slags bonnell matras (150 veren) met een 3-zone interieur. De matras is aan beide zijden afgedekt met een brandvertragend CME HR 45 schuim. Deze matras is uitgevoerd in een brandvertragende damast (trevira cs) met handgrepen.

 • Brandvertragende matras met een incontinentiehoes 14 cm

  Vanaf 409,00

  Dit brandvertragend matras is vervaardigd van speciaal geschuimd polyether. Het polyether waar we over praten heet CME-HR 40. Het CME-HR 40 schuim benadert het ligcomfort van de SG 40 stevig. Dit brandvertragende matras is voorzien van een plastodor hoes.

 • Brandvertragende matras met een incontinentiehoes 16cm

  Vanaf 479,00

  dit brandvertragende matras is vervaardigd van speciaal geschuimd polyether. Het polyether is van CME-HR 42. Dit CME-HR 42 schuim benadert het ligcomfort van een SG 40 stevig. Dit matras is voorzien van een incontinentie hoes die ook brandvertragend is.

  Dit matras is dan ook  gecertificeerd met Grib 5.
  Geschikt voor alle ventilerende en verstelbare bedbodems.