Filters

Foam matrassen

Gel foam is een schuimsoort die reageert op lichaamsdruk, het schuim wordt extra soepel  en er wordt een minimale tegendruk op het lichaam ervaren.
Het grote voordeel van dit nieuwe revolutionaire en gepatenteerde schuim is dat het optimaal ventileert. Het unieke van deze schuimsoort is het houdt geen warmte vast maar is wel drukverlagend.

Heel simpel uitgelegd, het is een combinatie van HR schuim en NASA schuim.

Verberg categorieeën

 • Matras Slaapcomfort SG 40 16 cm

  Vanaf 165,00

  Het ligcomfort van een polyether matras wordt hoofdzakelijk bepaald door de dichtheid van het polyetherschuim. Dit matras heeft een SG 40 waarde. Deze waarde is bepaald door de hoeveelheid schuim die gebruikt wordt per kubieke meter matras. Polyether schuim wordt gekenmerkt door de isolerende werking.Het materiaal van het polyether matras heeft een gesloten celstructuur.
  Kwaliteits SG 40 polyether matras. Tweezijdig dwarsgestikt in banen.
  Vaste damast, geschikt voor alle ventilerende matrasdragers
  Let op: bij al onze matrassen zit een minimale levertijd op van 10-15 werkdagen Na gebruik kunt u uw matras niet retouren!

 • Medi Q Air Core Fiber Foam matras

  Vanaf 1.095,00

  De totale hoogte is ca. 29 cm, de kernhoogte is ca. 24 cm.

  Air foam / schuim, HR 65, is een buitengewoon poreus en actief ademend schuim en bezit een zeer hoge elasticiteit, veerkracht en duurzaamheid.

  Onze matrassen bekijken of testen? Maak een afspraak om onze matrassen op locatie te bekijken

 • Medi Q Air Core Gel Foam matras

  Vanaf 1.199,00

  • De totale hoogte is ca. 29 cm, de kernhoogte is ca. 24 cm.
  • Deze innovatieve 7-zones pocketveren kern, met twee verschillende soorten veren, een normale pocketveer en een micro pocketveer, die ook in hoogte verschillend gemaakt zijn voor een ideale lichaamsaanpassing, heeft een progressieve ondersteuning voor uw wervelkolom. Door het honingraat systeem zitten de pocketveren dichter op elkaar.  Deze verenkern bestaat uit 750 veren M2 met een draaddikte van 1.8 en 2.0.
  • Hoog aanpassingsvermogen door twee typen veren.
 • Medi Q Air Pocket Fiber Foam matras

  Vanaf 995,00

  De totale hoogte is ca. 29 cm, de kernhoogte is ca. 24 cm.

  Het 12 cm hoge gepatenteerde airfoam / schuim is in body-wave, 7 zones contour gesneden.  De vernieuwde airfoam / schuim ondersteuningslaag garandeert een voortreffelijk vochtigheidstransport en een zeer goede lichaamsaanpassing, met een comfortzone voor de heup- en schouderpartij.

  Onze matrassen bekijken of testen? Maak een afspraak om onze matrassen op locatie te bekijken