Filters

Latex matrassen

Latex is een natuurproduct en komt van de latexboom, latex wordt gebakken. Door een latexmatras worden alle lichaamsdelen goed ondersteund, het latex past zich aan de vormen van het lichaam.

Verberg categorieeën

 • Latex matras Kristal 20 cm

  Vanaf 589,00

  Latex is een natuurproduct en komt van de latexboom, latex wordt gebakken. Door een latex matras worden alle lichaamsdelen goed ondersteund, het latex past zich aan de vormen van het lichaam aan. Er wordt een minimale tegendruk op het lichaam ervaren. Door de open celstructuur van latex, de ventilatiekanalen en de oppervlakteprofilering is een constante luchtcirculatie gewaarborgd. Er ontstaat door de beweging van de beslaper een gelijktijdig pomp- en zuigeffect dat voor een constante luchtwisseling zorgt.
  Let op: bij al onze matrassen zit een minimale levertijd op van 10-15 werkdagen Na gebruik kunt u uw matras niet retouren!

 • Latex matras Quartz 17 cm

  Vanaf 455,00

  Dit matras is van 100% Pinfoam natuur latex gemaakt en voorzien van een 3-zone geperforeerde latexkern met een verstevigde middenzone.
  Deze geborderde matras is voorzien van een dubbeldoek hoes die is doorgestikt met 300 gram anti-allergisch dioleen, dit geeft een zeer fraaie uitstraling aan dit matras.
  De matras is voorzien van 4 handgrepen en geschikt voor alle ventilerende vaste en verstelbare matrasdragers.
  De Quartz matras is ca. 17 cm dik en geschikt voor een gewichtsklasse: tot ca. 100 kg

  Let op: bij al onze matrassen zit een minimale levertijd op van 10-15 werkdagen Na gebruik kunt u uw matras niet retouren!