Filters

Pocketveer matrassen

Pocketveer: Een pocketveer matras is een matras gevuld met stalen veertjes die afzonderlijk zijn ingepakt in zakjes (pockets). Het zakje om de veer zorgt ervoor dat ieder veertje zich onafhankelijk kan aanpassen aan de druk die erop wordt uitgeoefend.

Verberg categorieeën

 • Boxspring pocketveer matras Hollanda 1000

  Vanaf 445,00

  Hollanda 1000: een 5 slags pocket (1000 veren m2) met een 7 zone micro pocket interieur. De matras is afgedekt aan beide zijden met ca. 3.5 cm HR 40.Hollanda 1000: een 5 slags pocket (1000 veren m2) met een 7 zone micro pocket interieur. De matras is afgedekt aan beide zijden met ca. 3.5 cm HR 40.

 • Boxspring pocketveer matras Hollanda 300

  Vanaf 369,00

  Hollanda 300: een 5-slags pocket (300 veren m2), met een 7 zone pocket interieur. De matras is afgedekt aan beide zijden met ca. 3.5 cm HR 40.

 • Brandvertragend pocketveer matras Cruise Damast

  Vanaf 399,00

  Dit matras is uitgevoerd in een brandvertragend damast (Trevira cs). Wij hebben dit matras ook met een dubbeldoek hoes met handgrepen. Doordat de hoes hier is doorgestikt met 200 gram dioleen, is deze anti-allergisch.

 • Brandvertragend pocketveer matras Cruise Dubbeldoek

  Vanaf 445,00

  Dit matras is een 5-slags pocket met 300 veren per m2 en voorzien van een 7-zone interieur. De matras is afgedekt aan beide zijden met 3 cm CME HR 42 schuim
  Het matras is uitgevoerd in een brandvertragende damast (Trevira cs) met handgrepen. De hoes is doorgestikt met 200 gram dioleen wat het anti-allergisch maakt.
  Het is geschikt voor alle vaste en verstelbare matrasdragers.
  Dit matras is volledig gecertificeerd. De matras is verkrijgbaar in de gewichtsklasse soepel (tot 80 kg) of stevig (tot 120 kg).
  Let op: bij al onze matrassen zit een minimale levertijd op van 10-15 werkdagen Na gebruik kunt u uw matras niet retouren!

 • Exclusive-line matras Grandeur

  Vanaf 865,00

  Dit matras is voorzien van een exclusieve 7 zone, 7 slags micro pocketveer interieur. Het matras bevat 1000 veren in een 90 x 200 uitvoering. Het matras is afgedekt aan beide zijden met 4 cm traagschuim / nasaschuim.

 • Exclusive-line matras Maestro

  Vanaf 689,00

  Dit matras is voorzien van een exclusive 7 zone, 7 slags micro pocketveer interieur, echter met 1000 veren in een 90 x 200 uitvoering, afgedekt met een laag van 4 cm koudschuim HR 50.

  De matras is uitgevoerd in een mooie 1 naald gestepte Tencel dubbeldoek stretch hoes met ritssluiting aan vier zijden. Tencel bestaat uit natuurlijke houtvezels gewonnen uit de eucalyptusboom. Tencel is zacht als zijde, licht, ademend en warmte regulerend. De hoes is doorgestikt met 300 gram dioleen wat het anti-allergisch maakt.  Deze matras is  geschikt voor alle ventilerende vaste en verstelbare matrasdragers. Alle Maestro matrassen zijn voorzien van handgrepen.

 • Exclusive-line pocketveer matras Napoli

  Vanaf 865,00

  Dit matras is uitgevoerd in een mooie 1 naald gestepte Tencel dubbeldoek stretch hoes met ritssluiting aan vier zijden. Tencel bestaat uit natuurlijke houtvezels gewonnen uit de eucalyptusboom. Tencel is zacht als zijde, licht, ademend en warmte regulerend. De hoes is doorgestikt met 300 gram dioleen wat het anti-allergisch maakt. De matras is geschikt voor alle ventilerende vaste en verstelbare matrasdragers. Alle Napoli matrassen zijn voorzien van handgrepen.

 • Exclusive-line pocketveer matras Veresa

  Vanaf 865,00

  Dit pocketveer matras is uitgevoerd in een mooie 1 naald gestepte Tencel dubbeldoek stretch hoes met ritssluiting aan vier zijden. Tencel bestaat uit natuurlijke houtvezels gewonnen uit de eucalyptusboom. Tencel is zo zacht als zijde, licht, ademend en warmte regulerend. De hoes is doorgestikt met 300 gram dioleen wat het anti-allergisch maakt Geschikt voor alle ventilerende vaste en verstelbare matrasdragers. Alle Veresa matrassen zijn voorzien van handgrepen.

 • Gold-line pocketveer matras Ambiance

  Vanaf 575,00

  Gold-line pocketveer matras Ambiance

  Dit matras is een 5 slags pocket (300 veren m2), met een 7 zone interieur.  Het matras is afgedekt aan beide zijden met 4 cm Latex.
  Deze matras is uitgevoerd in een mooie 1 naald gestepte Tencel dubbeldoek stretch hoes met ritssluiting aan vier zijden. Tencel bestaat uit natuurlijke houtvezels gewonnen uit de eucalyptusboom. Tencel is zacht als zijde, licht, ademend en warmte regulerend. De hoes is doorgestikt met 300 gram dioleen wat het anti-allergisch maakt. De matras is geschikt voor alle ventilerende vaste en verstelbare matrasdragers. Alle Ambiance matrassen zijn voorzien van handgrepen.
  Gemiddelde levertijd 10-15 werkdagen

 • Gold-line pocketveer matras Elite

  Vanaf 449,00

  Dit matras is een 5 slags pocket (300 veren m2), met een 7 zone interieur. Het matras is afgedekt aan beide zijden met 4 cm koudschuim HR 40.
  Deze matras is uitgevoerd in een mooie 1 naald gestepte Tencel dubbeldoek stretch hoes met ritssluiting aan vier zijden. Tencel bestaat uit natuurlijke houtvezels gewonnen uit de eucalyptusboom. Tencel is zo zacht als zijde, licht, ademend en warmte regulerend. De hoes is doorgestikt met 300 gram dioleen wat het anti-allergisch maakt. De matras is geschikt voor alle ventilerende vaste en verstelbare matrasdragers. Alle Elite matrassen zijn voorzien van handgrepen.

 • Gold-line pocketveer matras Reggina

  Vanaf 569,00

  Dit matras is een 5 slags pocket (300 veren m2), met een 7 zone interieur. Het matras is afgedekt aan beide zijden met 4 cm traagschuim / nasaschuim.
  Deze matras is uitgevoerd in een mooie 1 naald gestepte Tencel dubbeldoek stretch hoes met ritssluiting aan vier zijden. Tencel bestaat uit natuurlijke houtvezels gewonnen uit de eucalyptusboom. Tencel is zacht als zijde, licht, ademend en warmte regulerend. De hoes is doorgestikt met 300 gram dioleen wat het anti-allergisch maakt Geschikt voor alle ventilerende vaste en verstelbare matrasdragers. Alle Reggina matrassen zijn voorzien van handgrepen.
  Let op: bij al onze matrassen zit een minimale levertijd op van 10-15 werkdagen Na gebruik kunt u uw matras niet retouren!

 • Gold-line pocketveermatras Merano

  Vanaf 569,00

  Matras Merano is een 5-slags pocket (300 veren m2) matras met een 7 zone interieur. dit matras is aan beide zijden afgedekt met 4 cm originele en gepatenteerde gel foam densiteit 65.
  De matras is uitgevoerd in een mooie 1 naald gestepte Tencel dubbeldoek stretch hoes met ritssluiting aan vier zijden. Tencel bestaat uit natuurlijke houtvezels gewonnen uit de eucalyptusboom. Tencel is zacht als zijde, licht, ademend en warmte regulerend. De hoes is doorgestikt met 300 gram dioleen wat het anti-allergisch maakt.  Deze matras is  geschikt voor alle ventilerende vaste en verstelbare matrasdragers. Alle Merano matrassen zijn voorzien van handgrepen.
  Gemiddelde levertijd 10-15 werkdagen

 • Matras Contura de luxes pocketveer matras

  Vanaf 485,00

  Opzoek naar een gepatenteerde 5-slags pocket matras (300 veren m2), met een 5 zone interieur.

  Deze 5 slags pocket matras is geschikt voor alle ventilerende vaste en verstelbare matrasdragers. Verkrijgbaar in comfortklasse zeer stevig. Gewichtsklasse: 100 tot 200 kg.
  Dit is de eerste pocketveer matras voor 200 kg zware personen.
  Matrassen breder dan 1 meter hebben géén handvatten.

 • Silver-line matras Milano pocketveer matras

  Vanaf 349,00

  5 slags pocket (300 veren m2), met een 5 zoneinterieur. Afgedekt aan beide zijden met 3 cm traagschuim/nasa-foam

  Verkrijgbaar in comfortklasse soepel of stevig. Gewichtsklasse: soepel tot 80 kg. Gewichtsklasse: stevig tot 120 kg.
  Alle andere maten leverbaar, prijs op aanvraag. Matrassen breder dan 1 meter hebben géén handvatten.

  Let op: bij al onze matrassen zit een minimale levertijd op van 10-15 werkdagen Na gebruik kunt u uw matras niet retouren!

 • Silver-line matras Resista pocketveer matras

  Vanaf 389,00

  Matras Resista is een 5-slags pocket (300 veren m2) matras met een 5 zone interieur. Deze matras is aan beide zijden afgedekt met 3 cm originele en gepatenteerde gel foam densiteit 65.

  De matras is verkrijgbaar in de comfortklasse soepel. (gewichtsklasse tot circa 100 kg)
  Alle andere maten zijn leverbaar, prijs op aanvraag. Matrassen breder dan 1 meter hebben géén handvatten.

  Let op: bij al onze matrassen zit een minimale levertijd op van 10-15 werkdagen Na gebruik kunt u uw matras niet retouren!

 • Silver-line matras Sonate

  Vanaf 279,00

  5 slags pocket (300 veren m2), met een 5 zoneinterieur. Afgedekt aan beide zijden met 3 cm koudschuim HR-40.
  Deze matras is uitgevoerd in een mooie dubbeldoek stretch hoes met ritssluiting aan vier zijden. Hoes is doorgestikt met 200 gram dioleen. Dus “non allergie”. Geschikt voor alle ventilerende vaste en verstelbare matrasdragers.
  Alle andere maten leverbaar, prijs op aanvraag. Matrassen breder dan 1 meter hebben géén handvatten.

  Let op: bij al onze matrassen zit een minimale levertijd op van 10-15 werkdagen Na gebruik kunt u uw matras niet retouren!

 • Silver-line matras Sorento pocketveer matras

  Vanaf 399,00

  5 slags pocket (300 veren m2), met een 5 zoneinterieur. Afgedekt aan beide zijden met 3 cm koudschuim HR-40.
  Deze matras is uitgevoerd in een mooie dubbeldoek stretch hoes, de hoes bevat een extract van de Aloë Vera plant en is voorzien ven een ritssluiting aan vier zijden. Aloë Vera zorgt ervoor dat de hoes zacht en verkoelend aanvoelt en geeft een frisse geur af. De hoes is doorgestikt met 200 gram dioleen wat het anti-allergisch maakt. De matras is geschikt voor alle ventilerende vaste en verstelbare matrasdragers. Alle Sorrento matrassen zijn voorzien van handgrepen
  Let op: bij al onze matrassen zit een minimale levertijd op van 10-15 werkdagen Na gebruik kunt u uw matras niet retouren!

 • Silver-line pocketveermatras Corsica

  Vanaf 249,00

  Dit matras geeft het lichaam optimale ondersteuning doordat de veren in staat zijn afzonderlijk op het lichaamsgewicht te reageren. Dit matras heeft een goede ventilatie en vochtregulatie. Daarom is deze matras ook geschikt voor project/hotel gebruik. De Corsica matras is verkrijgbaar in de comfortklasse soepel of stevig. Soepel is geschikt tot 80 kg en stevig tot 120 kg. Matrassen breder dan 1 meter hebben géén handvatten.