Filters

Zitzakken

Zitzakken zijn er in allerlei verschillende prijsklassen. Echter is de goedkope zitzak bij verre het meest populair. Voor een paar tientjes kun je vaak al een leuk exemplaar vinden. Vooral als je vaak van interieur verandert, of als je voor op de camping niet zo breed bij kas zit, dan kan een goedkope zitzak de perfecte oplossing zijn. Vaak bestaat de zitzak dan uit wat goedkopere materialen voor de hoes en vulling, maar dat betekent niet automatisch dat de kwaliteit niet in orde is. Gebruik onze prijsfilter om de zitzak te vinden die bij jouw wensen en budget past.

Verberg categorieeën

 • Balvi zitzak opblaasbaar

  Vanaf 25,95

  Balvi opblaasbare zitzak

  Deze handige opblaasbare zitzak van Balvi is handig mee te nemen naar een dagje strand, park of om gewoon lekker in de tuin te chillen. De zitzak kan gemakkelijk worden opgeblazen door de uiteinde te openen en lucht tijdens het bewegen op te vangen. Ook is deze zitzak gemakkelijk mee te nemen in de tas die wordt meegeleverd. Maar jouw dagje strand compleet met deze zitzak van Balvi!

  Specificaties:
  Kleur: oranje
  Geslacht: unisex
  Materiaal: polyester
  Afmetingen: 82 x 72 x 82 cm (L x B x H)
  Maximale draaggewicht: 110 kg

  Inhoud
  1 Opblaasbare zitzak
  1 Opberg rugzak

 • Toi-Toys zitzak 400 liter

  31,25

  Toi-Toys Seatzac groen

  De SeatZac is een echte chillbag die gemakkelijk binnen één minuut staat. Je kan de zak met een zigzaggende beweging vullen met lucht, zo kan je overal jouw eigen chillplek creëren zonder dat je een pomp nodig hebt! De Seatzac wordt geleverd in een draagtas, zodat je jouw chillbag gemakkelijk over mee naar toe kan nemen.

  Specificaties:
  Kleur: groen
  Materiaal: polyester
  Afmetingen: 150 x 70 x 70 cm (LxBxH)
  Afmetingen draagtas: 18 x 40 x 15 cm (LxBxH)
  Gewicht: 750 gram
  Belastbaar: Max. 100 kg

  Inhoud:
  1 Zitzak
  1 Draagtas